SELAMAT DATANG

SALAM PERKENALAN KEPADA ANDA YANG SUDI MENJENGUK KELAMAN KAMI.
Terdapat ralat dalam alat ini
Terdapat ralat dalam alat ini

UKURAN

BAGAIMANA CARA UNTUK MENGAMBIL UKURAN LANGSIR?

  1. UKUR LEBAR TINGKAP DARI KIRI KE KANAN ATAU DARI KANAN KE KIRI,DAN CATAT KAN,JIKA TINGKAP SUDAH DIPASANG DENGAN RILLING BESI,AMBIL SAJA UKURAN LEBAR RILLING TERSEBUT.
  2. UKUR TINGGI@LABUH TINGKAP,KEMUDIAN UKUR SEMULA SEHINGGA SAMPAI KEBAWAH LANTAI ATAU SEKADAR SEKAKI LAGI MENCECAH LANTAI.UKURAN LABUH ATAU TINGGI TINGKAP DIAMBIL BERMULA DARI ATAS BESI RILLING ATAU BAGI TINGKAP YANG TIDAK DIPASANG BESI,UKURAN DIANGKAT SEBANYAK 4 INCI  SELEPAS GIGI FREM TINGKAP,KEMUDIAN BERMULA DARI UKURAN YANG DIANGKAT TADI DITARIK PITA TAPE HINGGA KEBAWAH SEBAGAIMANA YANG KITA KEHENDAKI.
  3. UKURAN DI CATAT SEPERTI CTH: L78 INCI X T 103 INCI. @ L  X  T.
  4. JANGAN LUPA MENCATAT BERAPA BILANGAN TINGKAP YANG ADA,DAN SAIZ YANG SERUPA .SEELOK-ELOKNYA UKURAN DICATAT SATU DEMI SATU,BAGI MENGELAK KAN KEKELIRUAN.
  5. SENARAI UKURAN BOLEHLAH DI EMAIL KAN KEPADA KAMI DI ummulraudah@ymail.com ATAU BOLEH SMS DI TALIAN 012-4917062,013-5017162.
  6. PERHATIAN UNTUK PELANGGAN YANG DI SEKITAR KAWASAN UTARA,MELIPUTI,ALOR SETAR,JITRA,SUNGAI PETANI,KULIM DAN KAWASAN YANG SEKITAR PEKAN GUAR CHEMPEDAK,CUMA SMS@HUBUNGI KAMI TERUS,KAMI SENDIRI YANG AKAN KE TEMPAT ANDA UNTUK MEMBUAT PENGUKURAN.peperhatian!...jika pelanggan membatalkan urusan atau tidak jadi menempah bayaran perkhidmatan akan dikenakan.jika segala urusan berjalan dengan lancar perkhidmatan adalah percuma.harap maklum.
KOD PRODUK DI DALAM GAMBAR TIDAK DIGUNA PAKAI.HARAP MAKLUM.


MENGUKUR,.

Sebelum menentukan ukuran langsir,pastikan trek pada kedudukannya supaya anda dapat ukuran panjang dan lebar yang sebenar.Kedudukan trek bergantung pada jenis tingkap-benruknya sama ada menganjur keluar dari bilik(recessed)atau tidak,ataupun jenis bay window.

1-Mengira ukuran labuh langsir.

apabila trek telah berada pada kedudukannya,tentukan ukuran labuh langsir.Selalunya langsir paling cantik apabila ia mencecah lantai atau pun ambang jendela,labuhnya juga boleh berada diantara ambang jendela dan lantai.Tetapi semak dahulu nisbah langsir dengan ketinggian siling kerana jika anda tersilap ia akan kelihatan hodoh.

Untuk mewujudkan suasana mewah anda boleh memotong langsir lebih labuh supaya sebahagian kainnya mencecah lantai.Ukur dari trek hingga labuh yang dipilih,menggunakan pembaris logam yang boleh dipanjangkan,seperti pengukur tukang membuat rumah.


SELAMAT DATANG KE LAMAN KAMI,KEDATANGAN ANDA SANGAT DIALU-ALUKAN

BENGKEL KAMI MENYEDIAKAN PERHIDMATAN MENJAHIT LANGSIR,PELBAGAI JENIS PETEN LANGSIR BOLEH DITEMPAH DI BENGKIL KAMI,PELBAGAI PRODUK LAIN JUGA BOLEH DITEMPAH SEPERTI CADAR,SARUNG SOFA,COMPOTER,SARUNG BANTAL,KUSYEN COVER, RUNER MEJA MAKAN DAN PELBAGAI LAGI PERALATAN RUMAH YANG BERASASKAN FABRIK,BENGKIL KAMI JUGA MENERIMA TEMPAHAN UNTUK BADAN-BADAN KERAJAAN DAN JUGA SYARIKAT BERHAD,untuk keterangan lanjut sila hubungi,cik siti Rouddah@Odah di talian,012-4917062,013-5017162@010-7898211 atau email kepada kami di,......ummulraudah@ymail.com dan boleh ke facebook kami di Cik siti Rouddah@facebooke.com

Pictures of Beautiful Gardens

SEWA HOMESTAY DI GURUN KEDAH

SEWA HOMESTAY DI GURUN KEDAH
Ingin cari tempat untuk menginap?

APA YANG BARU

APA YANG BARU

Translate